Ανακοίνωσε Ρόνι Λόπες

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με τη μορφή του δανεισμού από τη Σεβίλλη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με τη μορφή του δανεισμού από τη Σεβίλλη για τον επόμενο χρόνο.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται και ρήτρα εξαγοράς 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος -με πορτογαλικό διαβατήριο- επιθετικός έφτασε χθες το μεσημέρι στην  Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

«Ρόνι Λόπες, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!» ανέφερε η ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter.

«Συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του Ρόνι Λόπες. Καλή επιτυχία στο νέο βήμα σου, Ρόνι!» έγραφε η Σεβίλη στο δικό της twitter, ενώ ανέφερε στην ιστοσελίδα της:

«Δανεικός ο Λόπες στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με πορτογαλικό διαβατήριο ήταν ήδη δανεικός την περασμένη σεζόν στη Νις. Η Σεβίλη και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν για τον δανεισμό του επιθετικού της Σεβίλης, Ρόνι Λόπες, στην ομάδα του Πειραιά τη φετινή σεζόν. Η ελληνική ομάδα, στην οποία θα συναντήσει τον τερματοφύλακα Τόμας Βατσλίκ και τον συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς ως προπονητή, θα έχει οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Ο Ρόνι Λόπες έφτασε στη Σεβίλη το καλοκαίρι του 2019 από την Μονακό, παίζοντας 14 παιχνίδια ως παίκτης της Σεβίλης. Συγκεκριμένα, είχε επτά συμμετοχές στο Europa League -μια ασίστ-, πέντε στη LaLiga Santander και δύο στο Copa del Rey. Την επόμενη σεζόν πήγε δανεικός στην  Νις. Στην ομάδα της κυανής ακτής έπαιξε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος -τρία γκολ και μία ασίστ-, τέσσερα στο Europa League -μία ασίστ- και ένα στο Κύπελλο Γαλλίας -δύο γκολ-. Η Σεβίλη θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή σε αυτό το νέο του βήμα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy