Απάντησε για Κονναφή ο Κίρζης – Ο ρόλος του Πέτρου στην ομάδα

Σημαντική τοποθέτηση από τον Νίκο Κίρζη

Στην σημερινή (10/8) διαδικτυακή συνέντευξη του Νίκου Κίρζη, ο πρόεδρος του Απόλλωνα απάντησε στα ερωτήματα για τον στενό του συνεργάτη, Πέτρο Κονναφή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κίρζη:

“Ο Απόλλωνας κάθε χρόνο συνεργάζεται με πολλούς μάνατζερ. Ένας από τους μάνατζερ που συνεργάζεται ο Απόλλωνας είναι ο Πέτρος. Δουλεύει μόνο για τον Απόλλωνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Έχει τον ρόλο και την ευθύνη μαζί με τον εκάστοτε προπονητή, να στελεχώνει το ρόστερ. Δεν είναι υπεύθυνος για τις προπονήσεις και την εντεκάδα και ότι συμβαίνει καθημερινά στο Κολόσι. Είναι υπεύθυνος και για την αξιολόγηση. Δεν έρχεται παίκτης στον Απόλλωνα αν δεν έχω δύο θετικές απαντήσεις από τον Κονναφή και τον προπονητή. Έτσι γίνονται οι μεταγραφές. Παρα τα λάθη που έγιναν σε παίκτες ο Απόλλωνας έχει το καλύτερο ρόστερ κάθε χρόνο, τους καλύτερους παίκτες. Δεν είναι τυχαίο που ο Απόλλωνας έκανε ρεκόρ πωλήσεων. Αυτό σημαίνει κάποιοι είναι υπεύθυνοι. Όπως ο Πέτρος είναι υπεύθυνος για κάποιο παίκτη σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή.

Στις αποδεσμεύσεις ο Πέτρος έχει και ρόλο στις συζητήσεις. Ενημερώνει αυτός τους παίκτες όταν δεν είναι στα πλάνα της ομάδας.

Ίσως επειδή δεν είναι γέννημα-θρέμμα του Απόλλωνα. Ίσως γιατί με εντολή δική μου έκλεισε πόρτες σε μάνατζερ. Αυτοί που δουλεύουν με τον Απόλλωνα πρέπει να ακολουθούν ως μάνατζερ και κάποια πρότυπα. Άλλο να προστατεύω τα συμφέροντα του παίκτη μου και άλλο πράγμα να εκπορνεύω τον παίκτη μου, πολλές φορές. Και λέω άσχημους χαρακτηρισμούς και βαρετούς αλλά έτσι είναι. Υπάρχουν και σωστοί μάνατζερ. Υπάρχει συγκεκριμένος μάνατζερ που ζήτησε κάτι για παίκτη του 5 ώρες πριν από αγώνα μας κρίσιμο με την Πάφο τον περασμένο Γεννάρη. Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό. Να απειλάς την ομάδα, να αλλάξει το συμβόλαιο. Αυτός έχει μαυροπινακιστεί.

Αν κρίνουμε τον Πέτρο σε αυτό που κάνει, κρίνω πως ο Απόλλωνας είναι η κορυφαία ομάδα στη στελέχωση του ρόστερ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy