Τον άφησαν ελεύθερο και κλείνει στην Καρμιώτισσα

Κοντά σε συμφωνία με τον Πάρη Ορφανίδη για τριετές συμβόλαιο είναι η Καρμιώτισσα

Αφού δεν τον ήθελαν στον Απόλλωνα, ο νεαρός Πάρης Ορφανίδης βρήκε το επόμενο βήμα στην καριέρα του που είναι η ομάδα της Καρμιώτισσας.

Τα νεότερα με τους νεαρούς που “κόπηκαν” από το Κολόσσι

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο νεαρός Ορφανίδης, ενώ στην αρχή υπολογιζόταν στο ρόστερ του Απόλλωνα και κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο, εντούτοις κρίθηκε μετά από μια εβδομάδα περίπου, από κάποιους ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και σήμερα(10/8) πήρε την ελευθέρα του στο χέρι και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Καρμιώτισσα.

Ο 19χρονος νεαρός διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ήδη βρίσκεται στις προπονήσεις της Καρμιώτισσας και αγωνίστηκε και σε κάποια φιλικά, όπου ήταν από τους διακριθέντες. Ο προπονητής του τον δοκιμάζει εκτός από τη θέση του δεξιού μπακ και ως ανασταλτικό μέσο αλλά και ως εξτρέμ. Είναι ένας ανελίξιμος νεαρός, ο οποίος αγωνίστηκε και σε ευρωπαικά παιχνίδια, με την ομάδα K19 του ΑΠΟΕΛ στο Youth league.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy