Η Γιουνάϊτεντ “χρυσώνει” τον Καβάνι

Παρά τα 34 χρόνια του, ο Εντινσον Καβάνι απέδειξε ότι παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο κορυφαίο επίπεδο

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο, όσους πέρυσι μιλούσαν για «τέλος εποχής», όταν έφευγε από την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που μίλησαν για μία… αποτυχημένη μεταγραφή, όμως ο έμπειρος άσος με 14 γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί για τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Και όπως είναιλογικό, ο Νορβηγός προπονητής θέλει να κρατήσει τον Καβάνι στο «Ολνβτ Τράφορντ», προσπαθώντας να τον πείσει να μην επιστρέψει στην Λατινική Αμερική υπογράφοντας στην Μπόκα Τζούνιορς, όπως αναφέρεται διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες στον Τύπο της Αργεντινής και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικούντες τους «κόκκινους διάβολους», είναι έτοιμοι να προσφέρουν μία σημαντική αύξηση, ύψους σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ στον Καβάνι, για έναν χρόνο συμβολαίου. Σε περίπτωση που αποδεχθεί ο Ουρουγουανός, θα εισπράττει κάθε εβδομάδα 287.000 ευρώ, αντί των 230.000 ευρώ, που λαμβάνει μέχρι να λήξει το τρέχον συμβόλαιο του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy