Δεν το κουνάει ο Κίρζης…

Παρά τις αντιδράσεις... δεν γίνονται σκέψεις αποχώρησης του...

Καμία πρόθεση παραίτησης από τον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, παρά τις έντονες αντιδράσεις από το κόσμο της ομάδας, ειδικά από τους οργανωμένους.

Αρκετοί Απολλωνίστες, κάνοντας ένα γύρο στα μέσα μαζικής δικτύωσης, πιστεύουν ότι ο Κίρζη έκλεισε το κύκλο στον Απόλλωνα μετά και την φετινή αποτυχία. Ο κόσμος της ομάδας ζητά ένα πρωτάθλημα εδώ και εννέα χρόνια, κάτι που δεν έχει καταφέρει να του χαρίσει η διοίκηση και πλέον οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του ισχυρού άνδρα των “γαλάζιων” αυξάνονται.

Οι ΘΥΡΑ 1 μάλιστα σε χθεσινή (5/5) της ανακοίνωσης τον κάλεσε να παραιτηθεί από την θέση του, Ανακοίνωση – Ζητούν παραίτηση Νίκου Κίρζη οι οργανωμένοι .

Στο παρόν στάδιο, όπως οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν, δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς του Νίκου Κίρζη να πράξει κάτι τέτοιο, δηλαδή να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του Απόλλωνα.

Ήδη όπως σας πληροφορήσαμε από χθες(5/5), Νίκος Κίρζη και Πέτρος Κονναφής έπιασαν δουλειά για την νέα χρονιά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy