Πιάνουν δουλειά Κίρζης και Κονναφής…

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα με τον στενό του συνεργάτη πιάνουν δουλειά για την νέα χρονιά...

Μετά και την φετινή αποτυχία του Απόλλωνα να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και βλέποντας την επιλογή Πετράκη να μην τους βγαίνει, Νίκος Κίρζης και Πέτρος Κονναφής πιάνουν δουλειά για την νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα και ο στενός του συνεργάτης, καλούνται να αφήσουν πίσω την φετινή κακή χρόνια, η ομάδα έμεινε εκτός ομίλων του Europa League, χωρίς Κύπελλο και χωρίς το πολυπόθητο Πρωτάθλημα, και να κτίσουν τον Απόλλωνα της νέας χρονιάς με μοναδικό στόχο και σκοπό η ομάδα να διεκδικήσει και του χρόνου το Πρωτάθλημα και να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτησή του.

ΤΕΛΟΣ από τον Απόλλωνα ο Πετράκης

Αυτό που καλούνται να πράξουν πρώτα είναι να αποφασίσουν ποίος θα είναι ο νέος προπονητής, και στην συνέχεια να υπάρξει ξεκαθάρισμα με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ήδη οι “γαλάζιοι” έχουν πραγματοποιήσει και την πρώτη τους μεταγραφή για την νέα χρονιά που δεν είναι άλλη από το Χάρη Μαυρία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy