Τη βρίσκει στην Arouca ο Σίλβα

Νέα νίκη για την Arouca στη Segunda Liga

Περίοδο εξαιρετικής φόρμα διανύει στη Segunda Liga της Πορτογαλίας, η Arouca η ομάδα όπου αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΛ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Λεάντρο Σίλβα.

Η Arouca μετά τη ψεσινή(3/5) της εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Academica μετρά έξι συνεχόμενες νίκες, δείτε Δανεικοί ΑΕΛ και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Primeira Liga.

Ο Λεάντρο Σίλβα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι το Καλοκαίρι του 2023, όμως φαίνεται ότι είναι ευχαριστημένος στην Πορτογαλία, αφού έχει φουλ συμμετοχές με την ομάδα του έχοντας μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ. Στον ψεσινό(3/5) αγώνα ήταν και πάλι βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σίλβα θέλει να παραμείνει στην Πορτογαλία, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν με την ΑΕΛ μετά το πέρας της φετινής σεζόν. Προς το παρόν είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την άνοδο, αφού απομένουν άλλοι τρεις αγώνες.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy