Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα διακόψουν και ποιοι θα δοθούν ξανά δανεικοί

Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Τα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους για τη φετινή σεζόν και στην ομάδα της ΑΕΛ, ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό τους.

Μέσα στα θέματα που έχουν να σκεφτούν είναι και αυτό με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίζονται τη φετινή χρονιά σε άλλες ομάδες. Από αυτούς κάποιοι θα μείνουν στο ρόστερ, ελάχιστοι ίσως και κανένας, κάποιοι άλλοι ίσως δοθούν πάλι με δανεισμό, ενώ κάποιοι θα διακόψουν τα συμβόλαια τους.

Πάμε να δούμε τι έκαναν στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις ομάδες όπου αγωνίζονται δανεικοί.

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Για την 5η αγωνιστική κόντρα στη Δόξα(6-1) εκτός έδρας αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα, για την 6η αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό(2-4) εντός έδρας ήταν και πάλι βασικός, όπως και στην 7η αγωνιστική κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα(1-1) εκτός έδρας, ενώ για την 8η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός κόντρα στην Πάφο(0-6) εντός έδρας και δέχθηκε μια άδικη κόκκινη κάρτα.

 

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για την 26η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 87΄κόντρα στη Feirense(1-0)εντός έδρας, για την 27η αγωνιστική αγωνίστηκε βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Porto B(0-3), για την 28η αγωνιστική και πάλι βασικός και έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις κόντρα στην Oliveirense(3-0) εντός έδρας, για την 29η αγωνιστική και πάλι βασικός κόντρα στην Sporting Covilha(1-2) εκτός έδρας, για την 30η αγωνιστική  και πάλι βασικός κόντρα στη Vilafranguense(3-0) εντός έδρας, ενώ αγωνίζεται σήμερα(3/5) κόντρα στην Academica Coimbra εκτός έδρας για την 31η αγωνιστική.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Για την 27η αγωνιστική κόντρα στον ΕΝΥ(0-1) εκτός έδρας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ούτε για την 28η αγωνιστική κόντρα στον Άρη(0-1) εντός έδρας. Για την 29η αγωνιστική κόντρα στον Π.Ο.Ξυλοτύμπου(4-1) εκτός έδρας, όπως και για την 30η αγωνιστική κόντρα στον Οθέλλο(0-1) εντός έδρας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής εξαιτίας ενός τραυματισμού. Για την 31η αγωνιστική κόντρα στον Αχυρώνα(3-3) εκτός έδρας μπήκε ως αλλαγή στο 34΄, ενώ για την 32η αγωνιστική κόντρα στο ΘΟΙ ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 86΄.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Για την 5η αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Εθνικό Άχνας(1-2) εντός έδρας, ενώ για την 6η αγωνιστική κόντρα στην Πάφο(3-1) εκτός έδρας μπήκε ως αλλαγή στο 65΄και σκόραρε το γκολ της ομάδας του στο 90΄. Για την 7η αγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(2-0) εντός έδρας μπήκε ως αλλαγή στο 70΄, ενώ για την 8η αγωνιστική εντός έδρας με τη Δόξα(0-1) δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Μάρκος Μουστάκης(ΕΝΥ Ύψωνα): Για την 26η και 27η αγωνιστική ήταν βασικός κόντρα σε Ομόνοια Αραδίππου(2-1) εκτός έδρας και κόντρα σε Κούρη(0-1) εντός έδρας. Για την 28η αγωνιστική έγινε αλλαγή στο 41΄κόντρα στην ΑΕΖ(2-0) εκτός έδρας, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω καρτών στην 29η αγωνιστική κόντρα στον Διγενή(1-4) εντός έδρας. Για την 30η και 31η αγωνιστική κόντρα σε ΑΣΙΛ(3-1) εκτός έδρας και ΠΑΕΕΚ(0-6) εντός έδρας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Για την 5η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός κόντρα στον Ερμή(1-2) εκτός έδρας σκόραρε το δεύτερο γκολ στο 33΄ και έγινε αλλαγή στο 72΄, για την 6η αγωνιστική κόντρα στην Καρμιώτισσα(2-4) εκτός έδρας έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις. Για την 7η αγωνιστική έγινε αλλαγή στο 38΄κόντρα στην Πάφο(0-2) εντός έδρας, ενώ για την 8η αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(1-1) εντός έδρας.

Γκεβόργκ Γκαζαριάν(Λαμία): Λόγω τραυματισμού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του γιατί έχει ένα μυϊκό τραυματισμό. Βρίσκεται στην Κύπρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy