Σκληρό μήνυμα από τους οργανωμένους του Απόλλωνα(pic)

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα στέλνουν το δικό τους μήνυμα, σχετικά με το νέο lockdown που ανακοινώθηκε χθες(23/4) και προειδοποιεί τόσο την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο.

Η ανακοίνωση:

Καιρός του ομολογείν τη Πίστην

 

Σε μια νέα απαράδεκτη και απροκάλυπτη επίθεση κατά της Αγίας Ορθόδοξης Πίστης μας, το Υπουργείο Υγείας και ευρύτερα η κυβέρνηση υπακούοντας τις υποδείξεις άθρησκων ή ολιγόπιστων υποτιθέμενων λοιμωξιολόγων προχώρησε στο εκ νέου κλείσιμο των Ιερών Ναών καταδικάζοντας τους πιστούς για δεύτερο συνεχόμενο Πάσχα να γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου μακράν του οίκου του Θεού.

 

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία υγειονομική αιτιολογία και είναι φανερό ότι εκδίδεται ως ακόμα μια πράξη υποταγής στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων τα οποία επιτάσσουν τη αποιεροποίηση των κοινωνιών μας και τη δημιουργία άθρησκων και άβουλων ανθρωπομαζών.

 

Διότι πρώτον, ουδεμία ένδειξη υπάρχει ότι υπήρξε έστω και ενα από τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα κορονοιού εντός των Ιερών Ναών κατά τη διάρκεια τέλεσης των θείων μυστηρίων και δεύτερον, διότι όπως απέδειξε και το προηγούμενο των Χριστουγέννων και των θεοφανείων κάλλιστα οι ιεροί ναοί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν την Αγία εβδομάδα με τη λήψη όλων των προστατευτικών μέτρων ασφαλείας τα οποία προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του υπουργείου υγείας όπως πχ προσωπιδες, τήρηση αποστάσεων, αντισηπτικά υγρά, τοποθέτηση καθισμάτων στο προαύλιο των Ιερών Ναών κλπ.

 

Ως Έλληνες Ορθόδοξοι και οπαδοί του Απόλλωνα, καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στις ιερές ακολουθίες των παθών Του Κυρίου λαμβάνοντας μέτρα αυτοπροστασίας και τηρώντας με ευλάβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

 

Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση αλλά και ευρύτερα τον πολιτικό κόσμο ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να επιβληθεί ετσιθελικά το εκδοθέν απαράδεκτο διάταγμα, θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος γι αυτούς και θα τους καταστήσει στη συνείδηση της μεγάλης μάζας του λαού πρόσωπα ανεπιθύμητα και ανάξια να τον εκπροσωπούν.

 

Τώρα ο κάθε πολιτικός καλείται να δώσει εξετάσεις Πίστης και πατρίδας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy