Κετσπάγια: “Πιθανόν να μην είμαι στην Ανόρθωση του χρόνου”

Ίσως αποχωρήσει ο Κετσπάγια στο τέλος της χρονιάς...

Η Ανόρθωση ηττήθηκε χθες (21/3) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” από την ΑΕΛ με 2-1 και έμεινε, ουσιαστικά, εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ο τεχνικός της “Κυρίας”, Τιμούρ Κετσπάγια, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

“Μπορεί να είμαι εδώ σε αυτό το γήπεδο για πολλούς λόγους, του χρόνου στα γενέθλια μου, αλλά ίσως να μην είμαι από τη θέση του προπονητή. Δεν ξέρω, θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Πολύ πιθανόν να μην είμαι. Ας πάρουμε το Κύπελλο κι ας μην είμαι εγώ προπονητής. Εμείς ξέρουμε τι αναλάβαμε και σε τι κατάσταση είναι τώρα η Ανόρθωση,” δήλωσε ο Γεωργιανός τεχνικός μετά από ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο, σχετικά με το μέλλον του στην Ανόρθωση.

Πάντως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια θα κρίνουν τόσο η πορεία της ομάδας στο Κύπελλο όσο και η εικόνα της στο πρωτάθλημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy