«Καζάνι που βράζει» η Γιουβέντους

«Καζάνι που βράζει» είναι η Γιουβέντους, μετά τη χθεσινή (21/3) απροσδόκητη εντός έδρας ήττα από τη Μπενεβέντο, που λογικά τη θέτει οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Με τον επώδυνο αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League πολύ πρόσφατο και με δύσκολο πρόγραμμα στην τελική ευθεία της Serie A, οι στόχοι για την επί εννέα συναπτά έτη πρωταθλήτρια Ιταλίας περιορίζονται στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου δεν θεωρείται πλέον δεδομένη στο στρατόπεδο των «μπιανκονέρι»!

Οι συνεχόμενες αποτυχίες έχουν προκαλέσει πολλούς τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “La Stampa”, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ακούγονταν από τα αποδυτήρια πολλές φωνές και υπήρξαν έντονες λογομαχίες, χωρίς να γίνεται αναφορά σε ονόματα.

Οι οπαδοί μπορεί να λείπουν από τις εξέδρες, αλλά δίνουν δυναμικό «παρών» στα Social Media και έχουν ήδη «καταδικάσει» τον Αντρέα Πίρλο, που έπεσε κατευθείαν στα βαθιά και δυσκολεύεται να επιπλεύσει, στην πρώτη εμπειρία του ως προπονητής. Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι, έσπευσε να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον προπονητή, που άλλωστε προσλήφθηκε το καλοκαίρι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όμως η δημόσια στήριξη στον Πίρλο μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και το μέλλον του Παρατίτσι βρίσκεται «στον αέρα» (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν). Και μέσα σε όλα, ήρθαν οι σημερινές δηλώσεις του πρώην τεχνικού της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι, που είπε ότι θα επιστρέψει από τον Ιούνιο στους πάγκους, να δώσουν τροφή στα σενάρια επιστροφής του στο Τορίνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy