Στραχίνια Κέρκεζ: Η επιθυμία του έγινε πράξη…

Επίσημη κλήση Στραχίνια Κέρκεζ στην Εθνική Ελπίδων

Οι εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό έδειξαν ότι δικαίως παίρνει συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά στην ομάδα της ΑΕΛ που πρωταγωνιστεί φέτος και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα φέτος μετρά 11 συμμετοχές με 782 αγωνιστικά λεπτά, ενώ στο Κύπελλο μετρά 3 συμμετοχές με 281 αγωνιστικά λεπτά.

Ο λόγος για τον 18χρονο νεαρό αμυντικό της ΑΕΛ, Στραχίνια Κέρκεζ, που η σημερινή(19/3) μέρα ήταν ιδιαίτερη γι αυτόν, αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Οκκάς τον έχει στην κλήση του. Από την ηλικία των πέντε ετών ο “Στράχι” βρίσκεται στην Κύπρο και ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ακαδημία της ΑΕΛ.

Επιθυμία του πάντοτε ήταν να αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες της Κύπρου, κάτι που δεν ήταν εφικτό τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν είχε το Κυπριακό διαβατήριο, κάτι που απέκτησε πριν περίπου ενάμισι χρόνο. Αυτός και ήταν ο λόγος που είχε κάποιες συμμετοχές με την ομάδα U17 της Εθνικής Σερβίας σε κάποια φιλικά παιχνίδια. Φιλικά παιχνίδια είχε και με την Εθνική της Κύπρου, με προπονητή τότε το Γιάννη Οκκα και πάλι, που τον γνώριζε, τον ήξερε, τον πίστεψε και όταν ήρθε το “πλήρωμα” του χρόνου, τον κάλεσε στην Εθνική Ελπίδων.

Η επιθυμία του Στραχίνια λοιπόν έγινε πραγματικότητα και πλέον ανυπομονεί να έχει και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των υποχρεώσεων της Ελπίδων, κόντρα στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, την Πέμπτη(25/3) στην Αθήνα. Μεγάλο βέβαια όνειρο του, η κλήση στην Ανδρών κάτι που κατά την άποψη μας δεν θα αργήσει, αφού αποκτήσει και τις κατάλληλες εμπειρίες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy