“Έδεσε” μέχρι το 2024 τον Μάνταλο η ΑΕΚ

Με αρχηγό τον Πέτρο Μάνταλο θα μπει η ΑΕΚ στην "Αγια-Σοφιά"!

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο Έλληνας άσος συμφώνησε να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του ως το 2024.

Συνδεδεμένος με την ΑΕΚ θα παραμείνει ο Πέτρος Μάνταλος! Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο αρχηγός της «Ένωσης» θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024.

Η συμφωνία του Έλληνα άσου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ώστε η συνεργασία των δυο πλευρών να συνεχιστεί και μετά το 2022 που λήγει το υπάρχον συμβόλαιο) είναι ήδη γεγονός και δεν χρειάστηκε περισσότερα από λίγα λεπτά για να επιτευχθεί.

Το τυπικό της σκέλος λοιπόν (που είναι το μόνο που απομένει πλέον) θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική.

Έτσι, ο Μάνταλος (που φόρεσε για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα το 2014) θα μπει με την ομάδα στο νέο της γήπεδο, αλλά ακόμα κι αν εν τω μεταξύ προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση πώλησής του η ΑΕΚ θα έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy