ΑΕΛ: Βλέπει από ψηλά και περιμένει

Στην κορυφή η ΑΕΛ και βάζει πίεση στους συνδιεκδικητές

Η ΑΕΛ μετά την χθεσινή(26/2) νίκη επί της ΑΕΚ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής των πλέι-οφ, βρίσκεται μόνη στην κορυφή και περιμένει. Με την νίκη της η ΑΕΛ βάζει μεγάλη πίεση στους συνδιεκδικητές της.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ βρίσκεται στο +2 από Ομόνοια, στο +4 από Απόλλωνα, στο +7 από Ανόρθωση και περιμένει χωρίς άγχος τα παιχνίδια των αντιπάλων της, Ολυμπιακός – Ομόνοια(28/2) και Ανόρθωση – Απόλλωνα(1/3), για να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή η θα υποχωρήσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον στην ΑΕΛ στρέφουν την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, την Τετάρτη (3/3), για τα προημιτελικά, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι της Λεμεσού με το Απόλλωνα, την Δευτέρα(8/3), όπου αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά στην διεκδίκηση του τίτλου, αφού με νίκη της η ΑΕΛ, έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές φέτος τον Απόλλωνα, θα αυξήσει της πιθανότητες της για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy