“Καθάρισε” την ΑΕΚ με τριάρα και φουλ για τον τίτλο!

Με σοβαρότητα, πίστη για τη νίκη και κάστρο της την έδρα του Τσιρείου η ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΚ και από πολύ νωρίς πήρε τη νίκη με  τους τρεις βαθμούς, ανέβηκε στην κορυφή και μπήκε με το δεξί στα πλέι-οφ.

Το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με δύο αξιόλογες φάσεις. Πρώτα η αποβολή του Τρουγιόλς με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό, αφού πρώτα έκανε σκληρό φάουλ και στη συνέχεια έδειξε απρεπή συμπεριφορά σε αντίπαλο. Η δεύτερη φάση ήταν το γκολ της ΑΕΛ δέκα λεπτά αργότερα με τον Σάντος να πάιρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Μολ.

Μετά και το γκολ της ΑΕΛ δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο για να έρθει η ανατροπή του Τόρες στο 43΄, με τον Μάε να εκτελεί το πέναλτι, να κάνει το 2-0 και να απλοποιεί τα πράγματα για την ΑΕΛ. Μετά και τα λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να βρίσκεται μπροστά με 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΛ φρόντισε να “καθαρίσει” τον αγώνα αφού ο Μάε έκανε το 3-0. Προηγήθηκε ανατροπή στον ίδιο μέσα στην περιοχή από τον Λαφράνς, ο Μάε εκτέλεσε την παράβαση, ο Μολ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μαέ την έστειλε στα δίκτυα. Μετά και το 3-0 για την ΑΕΛ, οι “γαλαζοκίτρινοι” έκαναν διαχείριση στον αγώνα αφού την ερχόμενη Τετάρτη, θα αγωνιστούν με τη Νέα Σαλαμίνα για το Κύπελλο.

Στο 80΄του αγώνα το μόνο που απέμενε ήταν, ποιο θα είναι το τελικό σκορ του αγώνα. Το παιχνίδι μετά και τις όποιες καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη με 3-0, τους τρεις βαθμούς και να ανεβαίνει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, αναμένοντας τα παιχνίδια των συνδιεκδικητών της.

Κίτρινες: Μεντόγιεβιτς / Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ

Κόκκινες: Τρουγιόλς

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεισέιρα, Πάντιτς, Αντωνίου(60΄Χ.Κυριάκου), Μεντόγιεβιτς(46΄Αβντίγια), Ριέρα, Νταβόρ, Τόρες(70΄Κωνσταντινίδης), Γεωργίου(71΄Αβραάμ Α.), Μάε(61΄Μπάμπιτς) και Σάντος.

ΑΕΚ: Μολ, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Ακοράν(76΄Φλοριάν), Νάντο(33΄Λαφράνς), Χέιτλι(76΄Ναούμ), Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ(46΄Ναράνχο), Ιωάννου, Μακρής και Τρισκόφσκι(53΄Χάουγκεν).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy