Μίλησε για τις χαλαρώσεις ο Υπουργός, τι θα γίνει με τα sms και την εστίαση

Αποκάλυψε χαλαρώσεις και μέτρα ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου

Για τις χαλαρώσεις που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, μίλησε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του “ΠΟΛΙΤΗ” ο Υπουργός Υγείας, επισήμανε πως οι χαλαρώσεις θα είναι πολύ προσεγμένες καθώς όπως είπε το ενδεχόμενο ανατροπής της επιδημιολογικής εικόνας είναι ορατό.

Όπως είπε ο Υπουργός τα εστιατόρια και γενικότερα ο χώρος της εστίασης δεν αναμένονται να ανοίξουν την 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο της νέας χαλάρωσης.

Όσο αφορά τα sms στο 8998 θα παραμείνουν για μερικές ακόμη εμβδομάδες, όπως επισήμανε ο κ. Ιωάννου, ενώ από την Δευτέρα αναμένεται να καταργηθεί η απαγόρευση της μετάβασης στα μονοπάτια της φύσης.

Σημειώνεται πως σήμερα(23/2) θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη της επιδημιολογικής ομάδας η οποία θα καταλείξει στις τελικές της εισηγήσεις που θα μεταφέρει αύριο(24/2) στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την Πέμπτη (25/2) συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει τα μέτρα που θα ανακοινωθούν από τον Υπουργό Υγείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy