Με συνταγή ΑΕΚ… ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα έχουμε σήμερα(15/2) στις 19:00 στο Τσίρειο όπου η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα σε ένα ντέρμπι που έχει φέτος την ιδιαιτερότητα να είναι και ντέρμπι κορυφής.

Στην περίπτωση που ο Απόλλωνας κερδίσει ανεβαίνει ξανά μόνος στην κορυφή, ένα πιο ψηλά από την Ομόνοια και αυξάνοντας σε πέντε τους βαθμούς του από την ΑΕΛ. Ο προπονητής της ομάδας των “γαλάζιων” προετοίμασε την ομάδα του για να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε και ο ίδιος όταν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και τη νίκη με 3-0, ανέφερε ότι πρώτα ο Απόλλωνας κοιτάζει το δικό του τρόπο παιχνιδιού και δεν προσαρμόζεται στον αντίπαλο του, αν και τον παρακολουθεί.

Οι σκέψεις του Πετράκη έχουν να κάνουν με δύο θέσεις, στα αριστερά της άμυνας και στα δεξιά της επίθεσης. Οι πιθανότητες λένε ότι θα έχουμε το ίδιο σχήμα με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ αν υπάρξουν αλλαγές θα είναι στις δύο θέσεις που προαναφέραμε. Ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιούστε και Ρομπέρζ. Στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Πέδρο, ενώ το πιο πιθανόν είναι να δούμε τον Ψύχα και πάλι στα αριστερά, με λιγότερες πιθανότητες στον Βασιλείου.

Στο κέντρο θα έχουμε την ίδια τριάδα του αγώνα με την ΑΕΚ, Μάρκοβιτς, Ματέι και μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, όπου εκεί είναι και το δυνατό σημείο των “γαλάζιων”. Η επιθετική γραμμή θα έχει τον Πίττα που διανύει εξαιρετική φόρμα στα αριστερά, τον Γιαννιώτα που τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα με την ΑΕΚ, λίγες οι πιθανότητες να δούμε Παπαουνασβίλι από την αρχή, ενώ στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Ντιγκινί και πάλι. Ο προπονητής του Απόλλωνα ξέρει ότι αν η ομάδα του είναι στη μέρα της δύσκολα θα ανακοπεί από τον αντίπαλο και θα προσπαθήσει από την αρχή να επιβληθεί στον αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy