Με ενισχυμένο το χώρο του κέντρου…

Τη νίκη θέλει στο σημερινό(15/2) Λεμεσιανό ντέρμπι η ΑΕΛ για να περάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την Ομόνοια και για να αφήσει τον Απόλλωνα στην 3η θέση.

Ο Ντόυσαν Κέρκεζ έχει παρακολουθήσει πολύ καλά τον αντίπαλο του και έχει προετοιμάσει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη. Εν τη απουσία του Ριέρα και με τον Ντανίλο ναι μεν στην αποστολή, όμως προερχόμενο από τραυματισμό σίγουρα θα προβεί σε αλλαγή στο χώρο του κέντρου.

Ο Βοζίνια θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικούς αμυντικούς μπροστά του, τον Τεισέιρα με τον Στραχίνια Κέρκεζ. Πιθανότητες συγκεντρώνουν και οι Πάντιτς αλλά και ο Μπουνόζα να πάρουν τη θέση του Κέρκεζ, όμως ο νεαρός τα πάει περίφημα και δεν νομίζουμε να υπάρξει αλλαγή. Χάρης Κυριάκου και Σάντος θα αναλάβουν τα άκρα της αμυντικής γραμμής, με το πιθανότερο τον Σάντος στα αριστερά.

Το κέντρο της ομάδας φαίνεται ότι θα είναι ενισχυμένο με τους Νταβόρ, Μεντόγιεβιτς αλλά και τον Αντάμοβιτς να επωμίζονται το δύσκολο έργο αναχαίτισης των αντιπάλων, που είναι και το δυνατό τους σημείο. Στα άκρα της επίθεσης, όπου θα είναι εικάζουμε το σημείο όπου θα κτυπήσει η ΑΕΛ, θα βρίσκονται ο Άντονι Γεωργίου στα αριστερά που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και ο φορμαρισμένος Τόρες από δεξιά. Στην κορυφή θα είναι ο Μάε, που έκανε ένα μικρό “διάλειμμα” στον αγώνα με την Ανόρθωση καθώς τη θέση του πήρε ο Μπάμπιτς.

Τα δυνατά σημεία της ΑΕΛ είναι και τα αδύνατα του αντιπάλου, όπως και το αντίθετο και εκεί είναι που θα κριθεί ο αγώνας, στη λεπτομέρεια και στο λάθος που θα γίνει!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy