Υπέγραψε οδηγία για τους στρατεύσιμους αθλητές ο Υπουργός

Επ'ισγημη ενημέρωση από ΠΑΣΠ

Συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Άμυνας Βασίλη Πάλμα και του εκτελεστικού προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρου Νεοφυτίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα συζήτησης το νέο αναθεωρημένο πρωτόκολλο για τις διευκολύνσεις των αθλητών. Στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Λούης Χατζηδημητρίου.

H συζήτηση ήταν εποικοδομητική και ωφέλιμη, με τον κ. Νεοφυτίδη να εκφράζει τους προβληματισμούς του τόσο για τον μειωμένο αριθμό των ποδοσφαιριστών που δικαιούνται διευκολύνσεις όσο και για την αφαίρεση του δικαιώματος διευκολύνσεων για όλους τους αθλητές με τη λήξη των αγωνιστικών πρωταθλημάτων.

Ο κ. Πάλμας κατανόησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατεύσιμοι ποδοσφαιριστές και ενδεικτικό τούτου ήταν ότι υπέγραψε οδηγία όπως συνεχιστούν οι διευκολύνσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περίοδο, όπου δεν υπάρχουν αγώνες. Όσον αφορά τον μειωμένο αριθμό των ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, το θέμα θα συζητηθεί με τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ με σκοπό να εξευρεθεί η καταλληλότερη λύση.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί τον Υπουργό Άμυνας που συμμερίστηκε τις ανησυχίες του Συνδέσμου μας όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και ελπίζουμε ότι σύντομα θα υπερβούμε όλα τα εμπόδια ώστε να κάνουμε τη ζωή των ποδοσφαιριστών πιο εύκολη, κάτι που θα έχει θετικές συνέπειες και για την Εθνική ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy