Χάνει Ριέρα… επανέρχεται στα πλέι-οφ

Τις υπηρεσίες του Ισπανού μεσοεπιθετικού Σίτο Ριέρα θα στερηθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας μέχρι το τέλος της Α΄φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός είχε συμπληρώσει το όριο των οκτώ κιτρίνων καρτών στο παιχνίδι που πέρασε κόντρα στην Πάφο και η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ επέλεξε να πάιξει με Ανόρθωση και να κάτσει με Απόλλωνα. Στο χθεσινό(10/2) ντέρμπι στο “Παπαδόπουλος” ο Ριέρα και πάλι δέχθηκε κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να φτάσει τις εννιά. Είναι και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα που έφτασε αυτόν τον αριθμό.

Βάσει των πειθαρχικών κανονισμών της ΚΟΠ, μετά τις οκτώ κίτρινες κάρτες, ένας ποδοσφαιριστής θα δέχεται ποινή αποκλεισμού από ένα παιχνίδι για κάθε πρόσθετη κάρτα που θα βλέπει. Ο Ριέρα λοιπόν, θα λείψει και από το παιχνίδι της 26ης και τελευταίας για την πρώτη φάση αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, οι κάρτες για όλους τους ποδοσφαιριστές μηδενίζονται, εκτός αν κάποιος είναι στο όριο κα δεχθεί την τελυταία αγωνιστική.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy