Κινδυνεύουν εννιά ποδοσφαιριστές στον Απόλλωνα

Ούτε λίγο, ούτε πολύ εννιά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρίσκονται στο όριο των καρτών και σε περίπτωση που δεχθούν στον σημερινό(9/2) αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ κάρτα τότε θα χάσουν ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ΑΕΛ και Ε.Ν.Π, μέχρι το τέλος της Α΄φάσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα οι Βασιλείου(7) που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, Μαλεκκίδης(5) και Σακέττι(5) που μπορεί να είναι σήμερα στην αποστολή είναι οι πρώτοι τρεις. Μαζί τους οι Πίττας(2), Πέδρο(2), Μπενσοπ(2), Γιούστε(2), Ντένιτς(2) και Ντιγκινί(2) πρέπει να είναι προσεκτικοί στον σημερινό αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλέι-οφ, οι κάρτες μηδενίζονται και όλοι ξεκινούν από το μηδέν. Στον σημερινό αγώνα θα εκτίσει την ποινή του ο Χάμπος, που συμπλήρωσε το όριο. Συνολικά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δέχθηκαν 45 κίτρινες κάρτες, ενώ έχουν και μια κόκκινη αυτή του Βασλείου στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy