Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ, αλλαγή στο σκηνικό

Διακοπή έχουμε στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, ενώ για την Α΄κατηγορία είχαμε την 22η αγωνιστική. Μετά τον επαναπατρισμό των Γερολέμου και Μουστάκη, ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ΑΕΛ και αγωνίζεται δανεικός είναι ο Λεάντρο Σίλβα στην Arouca Πορτογαλίας.

Αλλαγές υπήρξαν στην ομάδα των δανεικών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, που πλέον έγιναν 10, ενώ δύο από αυτούς άλλαξαν ομάδες, ενώ ο Γερολέμου βρίσκεται στην Κύπρο και αναμένει να δει τι θα γίνει.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για τον καθένα από αυτούς:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση(2-1) για την 22η αγωνιστική.

Ανδρέας Φράγκου(Άρης): Μετακόμισε αλλάζοντας ομάδα που θα αγωνίζεται δανεικός καθώς πήγε στον Άρη και αναμένει το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί σήμερα(2/2) με την ομάδα του εντός έδρας κόντρα στη Estoril.

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ(2-2) για την 22η αγωνιστική.

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στη Μάλτα και στην Balzan και πλέον θα αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα του ΕΝΥ Ύψωνα που ήταν και τη σεζόν 2019-20.

Γιάννης Γερολέμου: Ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στη Βουλγαρία και την Tsarko Selo και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Ξεκίνησε ως βασικός στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και έγινε αλλαγή στο 69΄, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής.

Γκεβόργκ Γκαζαριάν(Λαμία): Έχει μεταγραφεί ως δανεικός στη Λαμία μέχρι το τέλος της σεζόν. Αναμένει να κάνει το ντεμπούτο του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy