Φανούριος: “Την Πέμπτη στην Κύπρο ο Γκέριε, πάγια η θέση του Απόλλωνα για τις ομάδες, προχωρά η καταγγελία”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(2/2) στον Super Sport FM και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για τον Γκεριέ: «Την Πέμπτη αναμένεται στην Κύπρο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας των ανθρώπων που τον επέλεξαν. Το θετικό είναι πως προστίθενται επιλογές στο ρόστερ για τον Γιάννη Πετράκη, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και θα πάρουν αρκετοί ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής».

Για την ποιότητα των μεταγραφών: «Πάντοτε ο Απόλλωνας προσπαθεί να ενισχύει την ομάδα. Και πέρσι είχαμε καλές μεταγραφές. Εκτός από τον Μπίσεσβαρ που είναι μία ξεχωριστή κατηγορία».

Για τη Δ.Σ της ΚΟΠ: «Ο Απόλλωνας έχει μία πάγια θέση, όμως το αποτέλεσμα που θα βγει μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες, θα την σεβαστούμε».

Για την καταγγελία των διαιτητών στο γήπεδο και στο VAR: Είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ώρες. Θα προχωρήσει κανονικά η καταγγελία. Δεν αλλάζουμε γνώμη.

Για την φάση με το VAR στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Έχουν μπερδέψει τον κόσμο για το πότε πρέπει να επέμβει το VAR.

Για το αγωνιστικό: «Ο Χάμπος Κυριάκου θα παίξει με την Καρμιώτισσα, όχι με την ΑΕΚ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy