Ήρθε και έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον ΑΠΟΕΛ, ο “Μάλε”!

Τίθεται άμεσα στη διάθεση του Περάκη για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Με την οριστική πλέον επιστροφή του Μαλεκκίδη, από τον δανεισμό του στην Καρμιώτισσα, από τον Απόλλωνα, θέτει εαυτό στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο(30/1) στις 18:30.

Επέστρεψε στον Απόλλωνα ο Μαλεκκίδης

Ο Μαλεκκίδης ήδη βρίσκεται στο Κολόσσι και θα είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας των “γαλάζιων” στο ντέρμπι. Ο επίσημος Απόλλωνας έχει ήδη κάνει τις διαδικασίες επανεγγραφής του στο ρόστερ και αφού ανακοινωθεί η μεταγραφή του και επίσημα από την ΚΟΠ μέχρι την Παρασκευή θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δεν υφίσταται το θέμα που ακούστηκε για μετά τις 31 Ιανουαρίου.

Μετά τον τραυματισμό του Κατελάρη αλλά και την αποβολή του Βασιλείου που σε συνδυασμό με την τιμωρία του και για τις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας στράφηκε στη δοκιμασμένη λύση με όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν, από αυτή την κίνηση!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy