ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα: “ΌΛΟΙ θα κριθούν στη σωστή στιγμή ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ στο τέλος”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα 1982″, σχετικά με τα τεκταινόμενα στην ομάδα τους.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στις μέρες όπου η μουρμούρα της κερκίδας μετατρέπεται σε σχόλια και αναρτήσεις στο facebook.
Στις αποτυχίες, κοιτούσαμε το λάβαρο του Θεού στον ουρανό αντλούσαμε δύναμη και με γερό στομάχι, υψώνοντας το κασκόλ τραγουδούσαμε περήφανα πως “ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ”. Ενώ στην άλλη πλευρά οι υπόλοιποι , αν δεν ήταν ήδη στο δρόμο για το σπίτι, έκαναν τους κλασσικούς προπονητές της κερκίδας.
Ποτέ δεν ήμασταν συνηθισμένοι στο πρωταθλητισμό και στα τρόπαια, όμως οι καιροί αλλάζουν. ΘΕΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το φετινό πρωτάθλημα. Πότε όμως δεν είχαμε τη νοοτροπία να σχολιάζουμε τους πάντες με τέτοια δόση κωλοτούμπας, να κρίνουμε αντί να στηρίζουμε την πρωτιά μας, από πότε η γροθιά του κόσμου σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα και αντίθετα τη χτυπά με όλη αυτή τη μουρμούρα.
ΌΛΟΙ θα κριθούν στην σωστή στιγμή ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ στο τέλος.
Καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να αφήσει στην άκρη την μουρμούρα και να κάνει λίγη αυτοκριτική για το τι προσφέρει ο καθένας μας στην ομάδα εφόσον έχουμε και όλες αυτές τις απαιτήσεις. Πρέπει να σφίξουμε τις γροθιές μας, να συσπειρωθούμε και να σταθούμε ασπίδα γύρω από την ομάδα και την μεγάλη αυτή ιδέα μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου και ελπίζουμε ότι θα δικαιωθούμε.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy