Ανέβηκε 1η η ΑΕΛ, στην 2η θέση ο Απόλλωνας

Στην Κορυφή η ΑΕΛ, έπεσε δεύτερος ο Απόλλωνας.

Στην κορυφή του Πρωταθλήματος πέρασε η ΑΕΛ, ύστερα από τη νίκη της με 3-1 επί της ΑΕΚ, στο Τσίρειο για τη 18η αγωνιστική.

Η ΑΕΛ ανέβηκε στους 37 βαθμούς σε 17 αγώνες (εκκρεμεί ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ στις 3 Φεβρουαρίου) έναντι 36  Απόλλωνα που βρίσκεστε στην 2η θέση και 35 της Ομόνοιας (3η) που επίσης έχουν 17 αγώνες. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 4η με 33, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στην 5η θέση με 29 βαθμούς.

Η ομάδα της Λάρνακας ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη αφού, ο Ακοράν στο 16’ άνοιξε το σκορ. Ο Μπάμπιτς στο 36’ ισοφάρισε σε 1-1, ο Ντανίλο στο 59’ πέτυχε το 2-1 και ο Μπάμπιτς στο 62’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ΑΕΛ.

Στις καθυστερήσεις, ο Μαέ εκτέλεσε πέναλτι για την ΑΕΛ στο δοκάρι.

Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ομόνοια πλησίασε τον αντίπαλο της στον ένα βαθμό αφού έχει 35 και ο Απόλλων 36. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει από 17 αγώνες αφού εκκρεμεί ο μεταξύ τους αγώνας από τον πρώτο γύρο ο οποίος θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στις 13 Ιανουαρίου.

Νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια αφού, ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Ντιγκινί στο 2ο λεπτό. Ο Τιάγκο στο 25′ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 σημειώθηκε στο 65ο λεπτό όταν από προσπάθεια του Λέζιακς, η μπάλα κόντραρε στο Σάλαϊ και κατέληξε στα δίχτυα του Δημητρίου.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 19ης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy