Ο Μαρότα επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Έρικσεν

Επιβεβαιώθηκαν σε απόλυτο βαθμό τα σενάρια ων τελευταίων εβδομάδων που έκαναν λόγο για αποχώρηση του Κρίστιαν Έρικσεν απ’ την Ίντερ, μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτησή του απ’ την Τότεναμ.

Ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Τζιουζέπε Μαρότα, ξεκαθάρισε πως ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός είναι πλέον στη λίστα με τους παίκτες προς παραχώρηση.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι στη λίστα προς μεταγραφή. Θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Δεν είναι λειτουργικός στα δικά μας πλάνα και είχε δυσκολίες εδώ στην Ίντερ. Πιστεύω πως είναι το καλύτερο για τον Κρίστιαν να φύγει και να πάει κάπου όπου θα υπάρχει περισσότερος χώρος για αυτόν» ανέφερε στο «Skysports» ο Μαρότα.

Ήδη η Άρσεναλ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του και να είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, για κάνει ξανά κάτοικο… Λονδίνου τον Έρικσεν, αλλά αυτή τη φορά όμως με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy