Βερόνα – Ίντερ 1-2: Άγγιξε κορυφή και… περιμένει

Η Ίντερ δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση στο 63’, πέρασε και από την έδρα της Βερόνα (1-2) και περιμένει στραβοπάτημα της Μίλαν κόντρα στη Λάτσιο (21:45) για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της Serie A.

 

Μετά από έναν μήνα και μία ημέρα, ο Λαουτάρο έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του κι από το δικό του γυριστό στη σέντρα του Χακίμι, οι Νερατζούρι πήραν προβάδισμα στο 52′. Η απάντηση για το σύνολο του Ίβαν Γιούριτς προέκυψε άμεσα, με τον Ίλιτς να φέρνει το ματς στα ίσα στο 63’ μετά το τραγικό λάθος του Χαντάνοβιτς, όμως, το μέταλλο της διεκδικήτριας του scudetto δεν άφησε την Ίντερ να χάσει τον έλεγχο. Μόλις στο 69’, ο Σκρίνιαρ έβαλε ξανά σε θέση ισχύος τους φιλοξενούμενους, σκοράροντας το 108ο γκολ στο 2020 (ισοφάρισε το ρεκόρ των Νερατζούρι σε ημερολογιακό έτος από το 1961 και το 2007) και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του, η οποία έφτασε τους 33 βαθμούς και παραμένει προσωρινά στο +2 από τους συμπολίτες Μιλανέζους.

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Νταβιντόβιτς (31’ Λοβάτο, 59’ Γκίντερ), Μανιάνι, Τσεκερίνι, Φαραόνι, Ταμέζ, Βελόσο, Ντιμάρκο, Κόλεϊ (53’ Ρουέγκ), Ζακάνι (53’ Λάζοβιτς), Σαλσέδο Μόρα (46’ Ίλιτς)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Γιανγκ, Πέρισιτς (70’ Βιδάλ), Μαρτίνες (87’ Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy