Τέλος για φέτος ο Μολ…

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν θα επανεγραφεί ο Ζόελ Μολ στο ρόστερ του Απόλλωνα.

Οι πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας αναφέρουν ότι η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε να μην επανεγράψει τον Ελβετό τερματοφύλακα στο ρόστερ, έτσι ώστε να κερδίσει μια μεταγραφική κίνηση!

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, θα συνεχίσει με τους τρεις, Δημητρίου, Παπαστυλιανού αλλά και τον Γιοβάνοβιτς που η επέμβαση που έκανε στο μηνίσκο δεν θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός. Όταν ο Μολ διαγράφηκε από το ρόστερ είχε κάνει κάποια παράπονα προς τη διοίκηση, αφού υπολόγισε ότι θα έρθει πίσω σύντομα κάτι που έγινε στις 26 Οκτωβρίου, δείτε ΕΔΩ, όταν με επίσημη ανάρτηση στα social media ο Απόλλωνας το ανακοίνωσε.

Όπως διαφαίνεται η σχέση του Μολ με τον Απόλλωνα, βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί με τις πιθανότητες να αποχωρήσει από τους “γαλάζιους” να είναι πολλές, κάτι που αν γίνει θα γίνει το Καλοκαίρι, εκτός αν βρει ομάδα τον Ιανουάριο, κάτι που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονικά στιγμή.

Βέβαια επειδή στον Απόλλωνα έχουν δει πολλά τα μάτια μας, ίσως υπάρξει αλλαγή δεδομένων, αφού μιλάμε για μεταγραφική περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy