Θα προπονηθεί ο ΑΠΟΕΛ με την ομάδα Νέων(Κ19), τι ζήτησε από την ΚΟΠ

Η πανδημία του κορωνοιού κτύπησε για τα καλά το χώρο του ποδοσφαίρου και πλέον οι ομάδες ψάχνονται να δουν πως θα ανταπεξέλθουν στους αγώνες τους, αφού οι υποχρεώσεις συνεχίζονται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το ΑΠΟΕΛ που “κτυπήθηκε” τις τελευταίες μέρες από κρούσματα, ζήτησε από την ΚΟΠ, να εγγράψει στο ρόστερ της πρώτης του ομάδας, νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων(Κ19), έτσι ώστε να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη αυτό θα γίνει και η ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ, θα προπονηθεί σήμερα(14/12) στον Αρχάγγελο.

Αυτό είναι κάτι που φυσιολογικά θα ζητήσουν κάποια στιγμή και άλλες ομάδας, αφού υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα Νέων(Κ19). Το συγκεκριμένο ζήτημα η ιστοσελίδα μας σε προηγούμενο της άρθρο, δείτε ΕΔΩ, όχι μόνο ανέφερε ότι καλό είναι να γίνει, αλλά ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανοίξουν τα πρωταθλήματα Νέων Κ19!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy