Αδύναμος κρίκος το Τσίρειο για τον Απόλλωνα στη φετινή χρονιά

Ο Απόλλωνας τη φετινή χρονιά έχει απωλέσει 10 συνολικά βαθμούς στο θεσμό του πρωταθλήματος, με 8 βαθμούς, 80% ποσοστό, να έχουν χαθεί εντός έδρας στο Τσίρειο στάδιο!

Με μόλις έξι παιχνίδια να έχει αγωνιστεί εντός ο Απόλλωνας τη φετινή περίοδο από τα συνολικά 20 που αναμένεται να δώσει μέχρι τέλος του πρωταθλήματος στο Τσίρειο, έχει απωλέσει μέχρι στιγμής το 45% των συνολικών βαθμών (8 βαθμούς από τους 18 διαθέσιμους) εντός έδρας! Από τις 3 φετινές εντός έδρας νίκες οι 2 πάνω στην Πάφο και στον Εθνικό Άχνας ήταν με τη ψυχή στο στόμα, ενώ μόνο στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Απόλλωνας κέρδισε άνετα, μια ομάδα που αν θυμάστε κατέβηκε με ενδεκάδα ανάγκης!

Για σκοπούς σύγκρισης θα πούμε ότι στις περιόδους που ο Απόλλωνας κατέκτησε το πρωτάθλημα την περίοδο 1990-91, σε συνολικά 15 εντός έδρας αγώνες απώλεσε 6 βαθμούς, την περίοδο 1993-94 σε 14 αγώνες εντός απώλεσε 5 βαθμούς και την περίοδο 2005-06 σε 14 αγώνες απώλεσε μόλις 4 βαθμούς εντός έδρας!

Είναι ξεκάθαρο και φαίνεται μέσα από τους αριθμούς ότι αν ο Απόλλωνας βρει τρόπους να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό το Τσίρειο στάδιο (στον ίδιο βαθμό που το κάνει εκτός έδρας), τότε θα είναι κοντά όσο ποτέ άλλοτε στην υλοποίηση των στόχων του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy