Ο γερμανικός Τύπος κατακεραυνώνει τον Λεβ για την εξάρα (pics)

Στο στόχαστρο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, για την ιστορική συντριβή των Πάντσερ από την Ισπανία (6-0).

Τρίζει, και πολύ δυνατά μάλιστα, η καρέκλα του Γιόαχιμ Λεβ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας. Η ιστορική συντριβή των Πάντσερ από την Ισπανία (6-0) στο φινάλε του Nations League έβαλε στο στόχαστρο τον 60χρονο προπονητή, ο οποίος καθοδηγεί την Γερμανία εδώ και 14 χρόνια.

«Η καταστροφή του Γιόγκι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Bild», όπου «Γιόγκι» το χαϊδευτικό του Λεβ, η θέση του οποίου πρέπει να θεωρείται επισφαλής, με δεδομένο μάλιστα ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέχει εφτά ολόκληρους μήνες.

«Καταστροφή στο τέλος του 2020» προσθέτει το περιοδικό «Kicker», το οποίο κάνει λόγο για «ιστορική συντριβή», επισημαίνοντας ότι «η γερμανική ομάδα δεν προέβαλε καμία αντίσταση κόντρα στους ενθουσιώδεις Ισπανούς και υποτάχθηκαν σε όλο το ματς».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy