Νίκη-“θρίλερ” για Τσιτσιπά

Μετά από ένα “θρίλερ”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του ATP finals τένις του Λονδίνου και έμεινε «ζωντανός» για πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ (6-1, 4-6, 7-6) τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη δεύτερη αγωνιστική του ATP finals τένις του Λονδίνου και με 1-1 ρεκόρ έμεινε «ζωντανός» για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον, για να προκριθεί ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα χρειαστεί την Πέμπτη να νικήσει τον Ράφα Ναδάλ, με τον Ρώσο να μένει οριστικά εκτός συνέχειας.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά με άριστο σερβίς και άριστη επιστροφή και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρούμπλεφ άρχισε να σερβίρει εξαιρετικά και να βάζει δύσκολα στον 22χρονο. Ο Τσιτσιπάς είχε δύο ευκαιρίες για το μπρέικ στο 3-3, όμως ο Ρώσος σέρβιρε όπως έπρεπε και ισοφάρισε, αφού σε ένα κακό service game του Τσιτσιπά στο 4-5, ο Ρούμπλεφ σημείωσε το μπρέικ με μηδέν και πήρε το σετ.

Ο Τσιτσιπάς συνέχισε να πιέζει και είχε και πέντε μπρέικ πόιντ στο 1-1 του τρίτου σετ. Ο Ρούμπλεφ βρήκε πέντε πρώτα σερβίς και το σετ πήγε σε τάι μπρέκ, όπου ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 5-2, έχασε το προβάδισμα, αλλά είδε και τον Ρούμπλεφ να έχει ματς πόιντ στο 5-6!

Εκεί, ο Τσιτσιπάς υπέπεσε σε διπλό λάθος (6-6), αλλά ακολούθησαν δύο σερί πόντοι του για να επικρατήσει.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy