Φαινόταν, ήρθε και τώρα πρέπει να βρουν τις λύσεις!

Το πρόβλημα του Απόλλωνα φαινόταν τις τελευταίες αγωνιστικές και ήταν “ηλίου φαεινότερο” ότι θα ερχόταν η ήττα κάποια στιγμή.

Αν εξαιρέσουμε τον προηγούμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που θα μπορούσε να κερδίσει αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού δεν έδωσαν τις νίκες, οι “γαλάζιοι” δεν έπειθαν με τις εμφανίσεις τους όμως αυτό “σκεπαζόταν” από τις νίκες που έρχονταν.

Στον χθεσινό(6/11) αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα, εκ του αποτελέσματος ομιλούντες πάντα, όλα συνηγόρησαν στο να έρθει η ήττα. Λίγο οι τραυματισμοί μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, ξανά η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, οι αλλαγές στην ενδεκάδα που έγιναν αλλά και οι αλλαγές την ώρα του αγώνα έφεραν την ήττα.

Προβλήματα υπάρχουν και είναι πολλά και καλούνται οι ιθύνοντες να τα λύσουν και όχι μόνο να λένε  ότι τα γνωρίζουν. Να δουλέψουν για να βρουν τις λύσεις αν θέλουν φέτος τη διάκριση αλλιώς και πάλι το “πουλί θα πετάξει”. Ας δουλέψουν στη διακοπή που ακολουθεί, όχι όμως στα λόγια, για να βρουν τις λύσεις στο Κολόσσι και να βρει η ομάδα τη συνοχή και τον ρυθμό της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy