Να περάσουν από Πάφο για να ανέβουν κορυφή!

Άλλο ένα επιπλέον κίνητρο έχει στο σημερινό(7/11) της αγώνα η ΑΕΛ κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας, αφού σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα τους αποτελέσματα και από ψες έχουν και το κίνητρο να ανεβούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Από τη στιγμή της επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων η ΑΕΛ άλλαξε τρόπο παιχνιδιού που της έδωσε άλλο αέρα στο γήπεδο, ενώ παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ προετοίμασε την ομάδα του με στόχο τη νίκη που αν έρθει θα την ανεβάσει και στην κορυφή. Αναμένονται οι επιστροφές Μάε και Αβραάμ ίσως στο αρχικό σχήμα με τους υπόλοιπους να παραμένουν ως έχουν. Η τετράδα της άμυνας θα έχει σίγουρους τους Σάντος δεξιά, Τεσέιρα και το πιο πιθανόν να δούμε τον Ράσο και αριστερά θα δούμε αν προτιμηθεί ο Αβραάμ αντί του Κυριάκου, με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια.

Μεντόγιεβιτς, Ριέρα, Ντανίλο, Παπαφώτης και Τόρες θα βρίσκονται στη μεσοεπιθετική γραμμή με τον Μάε που επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Ο αγώνας είναι δύσκολος και καλούνται οι “γαλαζοκίτρινοι” να υπερβάλουν εαυτό για να πάρουν τη νίκη και να επιπλέον να ανέβουν στην κορυφή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy