Ο στόχος της νέας διοίκησης της ΑΕΛ, ο Γιάννου, το μπάτζετ και το μήνυμα στον κόσμο(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Οι πρώτες ραδιοφωνικές δηλώσεις του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλα Λεβέντη

Τις πρώτες του δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου, παραχώρησε σήμερα(10/5) ο νέος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Τι αανέφερε:

Για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Εμείς θέλουμε να αναδιοργανώσουμε όλο τη λειτουργία του Σωματείου για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και προκλήσεις των οπαδών μας που θέλουν να δουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Η αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος εννοείται ότι είναι στις προτεραιότητες. Ήδη έχει προσληφθεί ένας εξαίρετος επαγγελματίας, ο Παναγιώτης Γιάννου. Η τεράστια εμπειρία που έχει, έχει ως σκοπό να γεφυρώσει τις διαφορές ανάμεσα στην Κ19 και την πρώτη ομάδα. Είναι άριστος γνώστης των αναπτυξιακών ομάδων».

Για τη συνάντηση Γαρπόζη-Γιάννου: «Θα γίνει συνάντηση με τον Αλέξη Γαρπόζη. Γνωρίζει πολύ καλά τί συμβαίνει. Θα συζητήσουν όλα μεταξύ τους και ο τεχνικός διευθυντής είναι αυτός που θα αποφασίσει πως θα στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η συνάντηση θα γίνει εντός των ημερών».

Για τον Γιάννου και τις αποφάσεις που θα λάβει: «Είναι άριστος γνώστης του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ήταν από τα βασικά κριτήρια που έγινε η επιλογή. Μπορούσαμε να πάμε και για ξένο. Θα στελεχωθεί περεταίρω το τμήμα σκάουτινγκ. Περιμένουμε από τον κ. Γιάννου να έρθει με εισηγήσεις. Υπάρχουν παίκτες που δεν θα συνεχίσουν και υπάρχουν συμβόλαιά που τελειώνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα συνεπείς και αν στηρίξουμε το έργο του».

Για το μπάτζετ και το μήνυμα του στον κόσμο: «Θέλουμε να κρατήσουμε σταθερότητα ως προς το οικονομικό κομμάτι. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια για το μπάτζετ. Είμαι σίγουρος ότι οι επιλογές που θα γίνουν, θα είναι αυτές που θα αναβαθμίσουν το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΛ. Αυτό που μετράει, είναι οι οπαδοί της ΑΕΛ να βλέπουν την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Με την σκληρή δουλειά, να μπορέσουμε να στελεχώσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο κόσμος έχει κάνει πολύ υπομονή και τον καλούμε να συσπειρωθεί. Είμαστε μια νέα διοίκηση, προσπαθούμε αν αποφύγουμε τα λάθη, όμως ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy