Ανώτερος ο Άρης πήρε τη νίκη κόντρα στον Κούρη

Εύκολη νίκη πήρε σήμερα(7/11) ο Άρης κόντρα στον Κούρη στο Τσίρειο με στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής επικρατώντας με 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο άνηκε στον Άρη που ήταν σαφώς ανώτερος και προηγήθηκε με 2-0. Στο 12΄ο Μοδέστου σκόραρε το πρώτο γκολ για να έρθει ο Δημητρίου στο 35΄, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Σταύρου μπήκε από αριστερά στην περιοχή έκανε παράλληλη μπαλιά, η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Πιερή που δεν υπολόγισε σωστά.

Η ομάδα του Κούρη είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις όμως δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το 2ο ημίχρονο όμως μόλις στο 49΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Κούρη και την πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το σουτ να κοντράρει και να περνά κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 55΄πρώτη αλλαγή για τον Άρη με τον Ματθαίου να μπαίνει στη θέση του Λόπες, ενώ στο 56΄είχαμε κι άλλη ευκαιρία για τον Κούρη που προσπαθούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Ο Σταύρου στο 59΄έδωσε τη θέση του στον Ανδρέου με τον Άρη να κάνει τη δεύτερη του αλλαγή, ενώ στο 60΄ο Άρης έκανε το 3-0 όταν ο Σικόρσκι μπήκε στην περιοχή η μπάλα του ξέφυγε και ο αμυντικός βρήκε τη μπάλα που πήγε στα δίκτυα. Ο Κούρης έκανε στο 62΄διπλή αλλαγή με τους Ανδρονίκου και Δημητριάδη να μπαίνουν στον αγώνα.

Στο 76΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για τον Άρη με τον Χαραλάμπους να παίρνει τη θέση του Μόργκαν, ενώ τα πάντα είχαν κριθεί με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει και να απομένει πλέον το τελικό σκορ του αγώνα.

Τελικά μετά και τα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να πάιρνει τη νίκη κόντρα στον Κούρη Ερήμη με 3-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy