Έμειναν στο μηδέν ΕΝΥ και ΑΕΖ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ΕΝΥ και της ΑΕΖ, με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0, με τον ΕΝΥ να είναι καλύτερος αφού καιγόταν άμεσα για βαθμούς.

Χωρίς σχεδόν καθόλου ευκαιρίες κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο τοπικό ντέρμπι της Β΄κατηγορίας μεταξύ του ΕΝΥ και της ΑΕΖ.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους και προσπαθώντας όταν τους δινόταν η ευκαιρία να βγουν μπροστά.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη για να παίξουν επιθετικά και να σκοράρουν με τον ΕΝΥ να δείχνει περισσότερη διάθεση και να χάνει κάποιες ευκαιρίες, ενώ με τον Παπαμιχαήλ έχασε τη σπουδαιότερη αφού η σέντρα σουτ που επιχείρησε κτύπησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι πήρε καλό ρυθμό με τον Πιερή να χάνει τετ α τετ που έσωσε ο Καιρίνος και η ΑΕΖ απάντησε με τον Θεοδώρου. Ο ΕΝΥ ήθελε παραπάνω τη νίκη και τους βαθμούς και πίεσε στα τελευταία στάδια του αγώνα χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία με τον Πιερή, με τον Καιρίνο να αποκρούει και πάλι.

Παρόλο που το δεύτερο ημίχρονο είχε ρυθμό και χάθηκαν ευκαιρίες, εντούτοις δεν είχαμε γκολ στο τοπικό ντέρμπι. Ο ΕΝΥ έψαξε περισσότερο το γκολ και ήταν καλύτερος όμως δεν προέκυψε γκολ και ο αγώνας ολοκληρώθηκε στη λευκή ισοπαλία 0-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy