Οι ενδεκάδες στο Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός

Αρχίζει στις 22:00 η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ…
Ο Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει (λόγω και του come back του Καμαρά που καθάρισε από τον κορωνοϊό) στο 4-3-3, αφήνοντας στην άκρη το 4-2-3-1 που εφάρμοσε στα τελευταία παιχνίδι. Παράλληλα, δεν παρατάσσει τελικά τους «ερυθρόλευκους» με τρία στόπερ, αν και υπήρχε αυτή η σκέψη.
Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Χολέμπας αριστερά και ο Ραφίνια δεξιά στην άμυνα, Σεμέδο και Σισέ θα είναι τα δύο στόπερ. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς θα είναι στα «φτερά» και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.
Η ενδεκάδα: Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε λίγες αλλαγές τελικά, παρότι ακολουθεί το ματς με τη Λίβερπουλ για την Premier League, παρατάσσοντας τα περισσότερα από τα βασικά του «εργαλεία». Ακέ και Στόουνς στο κέντρο της άμυνας, αντί του βασικού διδύμου Λαπόρτ και Ντίας. Βασικός ο Ντε Μπρόινε, στην κορυφή ο Τόρες, αφού ο Ζεσούς (στον πάγκο) και ο Αγουέρο (εκτός αποστολής) δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.
Η ενδεκάδα: Έντερσον, Ζιντσένκο, Ακέ, Στόουνς, Γουόκερ, Γκιντογκάν, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Τόρες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy