Αναβολές στα πρωταθλήματα υποδομών, ανοιχτό το θέμα του lockdown

378

Αρκετοί αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών της Super League έχουν ήδη αναβληθεί, καθώς εμπλέκονται ομάδες από πόλεις που βρίσκονται στο επίπεδο «4» του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, με τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα να ανεβαίνουν σ΄αυτό το επίπεδο, επηρεάστηκαν οι αντίστοιχοι σύλλογοι καθώς δεν μπορούν να διοργανώσουν αγώνες (εάν διεξάγονται στην πόλη τους) ή να κάνουν προπονήσεις.

Έτσι, μέχρι στιγμής έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Αρης-Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Κ19, ΠΑΟΚ-Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ17, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και Ξάνθη-Αρης για την πρεμιέρα της Κ15. Το Βόλος-ΑΕΛ (Κ19) μέχρι στιγμής διεξάγεται κανονικά.

Ωστόσο, η λίστα με τους αναβληθέντες αγώνες ανανεώνεται συνεχώς, ενώ στη Super League αναμένουν τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση με πιθανό το lockdown σε όλες τις διοργανώσεις υποδομών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy