Τιμωρήθηκε με πρόστιμο για επεισόδιο οπαδών του κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό για επεισόδιο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Όλες οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στην κερκίδα, με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στο 31ο λεπτό του αγώνα (διαπληκτισμοί και σπρωξίματα μεταξύ οπαδών με αποτέλεσμα την επέμβαση των επιτηρητών)  κατά  την  διάρκεια  του  αγώνα κατά  παράβαση  του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/19.10.2020 (7η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στην κερκίδα, με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στο 31ο λεπτό του αγώνα (διαπληκτισμοί και σπρωξίματα μεταξύ οπαδών με αποτέλεσμα την επέμβαση των επιτηρητών)  κατά  την  διάρκεια  του  αγώνα κατά  παράβαση  του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/19.10.2020 (7η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy