Πρόβλημα με το γήπεδο για ΑΕΛ CHAMPIONS!

Μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Champions κόντρα στην Ομόνοια, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα στον Ύψωνα.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Ύψωνα μετά τα τελευταία γεγονότα και όχι μόνο φαίνεται δυσαρεστημένος και προσανατολίζεται να πάρει πίσω την αδειοδότηση του γηπέδου “Στέλιου Χαρή”, που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της ΑΕΛ CHAMPIONS.

Όπως οι τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν, όταν δόθηκε η άδεια για χρησιμοποίηση του γηπέδου, υπήρξε συμφωνία ότι δεν θα προκύψουν τα οποιαδήποτε προβλήματα, κάτι όμως που έγινε και φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμο. Σε απογευματινή σημερινή(14/10) του συνεδρίαση ο Δήμος Ύψωνα κάνει σκέψεις για ανάκληση της άδειας χρησιμοποίησης του γηπέδου. Η ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώσει για τις όποιεσδηποτε αποφάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy