“Αν ήμουνα 20 ετών θα είχα σκοράρει άλλες δύο φορές”

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να σημείωσεκαι τα δύο γκολ στη χθεσινή νίκη (2-0) της Μίλαν επί της Μπολόνια, για την πρώτη αγωνιστική της Serie A, όμως ο Σουηδός επιθετικός δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

«Είμαι σε καλή κατάσταση, δούλεψα καλά και είναι το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν. Κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Αν ήμουν 20 ετών, θα είχα σημειώσει ακόμη δύο τέρματα. Δεν είμαι μεγάλος, είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, αρχίζω γέρος και θα πεθαίνω νέος! Η ομάδα λειτούργησε καλά, αλλά δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αφού κάναμε κάποια λάθη», είπε ο Ιμπραϊμοβιτς στον Sky Italia.

Ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος γίνεται 39 ετών τον επόμενο μήνα, συμπλήρωσε: «Μου αρέσει η ευθύνη. Δεν θέλω να μιλούν οι άνθρωποι για την ηλικία μου. Θέλω να μου συμπεριφέρονται όπως στους υπόλοιπους. Δεν έχει σημασία αν είμαι 38 ετών, θέλω να αντιμετωπίζομαι σαν 20χρονος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy