Ριβάλντο για Μέσι: “Θα παίζει στην Μπαρτσελόνα μέχρι τα 38 του”

Σίγουρος πως θα συνεχίζει να παίζει στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι μέχρι τα 38 του δήλωσε ο Ριβάλντο.

Η αγάπη για το σύλλογο και η φυσική κατάστασή του Μέσι του επιτρέπουν να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του παρά τα όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον επισημαίνει ο Ριβάλντο σε πρόσφατες δηλώσεις του καθώς θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα φύγει από τον σύλλογο.

Ο πρώην θρύλος των Καταλανών έχει αναφερθεί πολλές φορές στον νυν αστέρα της ομάδας με εγκωμιαστικά σχόλια και πιστεύει πως αφού ξεπεράστηκε αυτός ο σκόπελος στις διαπραγματεύσεις τώρα θα δίνει το ενεργό παρόν μέχρι τα…38 του χρόνια.

«Ο Λιονέλ Μέσι είπε ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος αυτής της χρονιάς. Αλλά δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη εάν έμενε και περισσότερο. Πολλά μπορούν να συμβούν άλλωστε, καθώς η Μπαρτσελόνα ξεκινά από την αρχή με νέο προπονητή τον Ρόναλντ Κούμαν και οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο. Ο Μέσι αγαπά την Μπαρτσελόνα και τώρα πια, οι παίκτες είναι σε θέση να παρατείνουν την καριέρα τους στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε ο Μέσι μπορεί να παίζει στην Μπαρτσελόνα μέχρι τα 38 του», υποστήριξε ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy