Ισόπαλος στην πρεμιέρα

Στην ισοπαλία έμεινε ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας με τον Ονήσιλο εκτός έδρας με 1-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει στην επανάληψη και παρά την προσπάθεια που έκανε δεν έφτασε στη νίκη.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν με την ομάδα του Άρη να χάνει κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον τερματοφύλακας του Ονήσιλου να αποσοβεί με εντυπωσιακές αποκρούσεις το γκολ. Στο 45΄σε μια φάση στην περιοχή του Άρη οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με ένα δύσκολο για τον τερματοφύλακα του Άρη σουτ έξω από την περιοχή με τον Λουιζίνιο, αφού δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο για να αντιδράσεις. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ονήσιλο να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαρμπαρός στο 50΄. Το πέναλτι κέρδισε ο Σικόρσκι σε ανατροπή του στην περιοχή. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές. Ο προπονητής του Άρη πραγματοποίησε δύο αλλαγές του στο 66΄με τον Μοδέστου να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Νταμάχου και τον Σταύρου στο 73΄να παίρνει τη θέση του Ανδρέου. Μετά και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και αφού δεν προέκυψε κάτι ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy