“Ο κόσμος επιστρέφει και τους ευχαριστούμε”

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και τη νίκη με 2-1, ο Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε:

“Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που έδωσαν ότι μπορούσαν. Είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσους μήνες να παίζεις μπάλα και σήμερα ήταν και πολλή ζέστη. Μπράβο στους παίκτες μου γιατί από την αρχή ήμασταν πολύ καλοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Πάλι κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Ξέρουμε ότι είχαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο απέναντι μας που παίζει με τον δικό του τρόπο και ειδικά στις στατικές φάσεις είναι πολύ επικίνδυνος. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα. Οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή έδωσαν πολλά. Συγχαρητήρια σε Μηνά και Χάρη που είναι στην κλήση της Εθνικής.

Για μένα σήμερα το κέρδος είναι μεγάλο αφού σιγά σιγά βλέπουμε ότι ο κόσμος έρχεται πίσω και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη μεγάλη βοήθεια για να κερδίσουμε. Μπράβο στον πρόεδρο, το Δ.Σ και τους ανθρώπους στα γραφεία που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει ο κόσμος”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy