L’ Equipe: “Θέλει δίδυμο Μέσι-Κριστιάνο η Γιουβέντους”

Νέο «χτύπημα» από την «Equipe», η οποία υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους επικοινώνησαν με τον Λιονέλ Μέσι και θέλουν να τον πείσουν να φτιάξει ένα… εξωγήινο δίδυμο με τον Κρ. Ρονάλντο.

Η «Equipe»… ξαναχτυπά!

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, επικοινώνησε με τον πατέρα και ατζέντη του Λιονέλ Μέσι, Ζόρζε, και αυτός του απάντησε πως έχει αποφασίσει να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι, έρχεται νέο δημοσίευμά της!

Με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται ξανά το γαλλικό Μέσο, η Γιουβέντους επικοινώνησε με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι. Στο τηλεφώνημα που έγινε, οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» διαμήνυσαν στον Αργεντινό πως τον θέλουν στην ομάδα τους παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δημιουργώντας ένα… εξωγήινο δίδυμο!

Αυτό το δίδυμο αν μη τι άλλο, αν μπορέσει να συνυπάρξει, θα μπορέσει να ανεβάσει τις πιθανότητες της Γιουβέντους να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy