Καιρός να μας αδειάσετε τη γωνιά…

Πρόβλημα με το Τσίρειο, τι να γράψουμε, τι να λέμε πάλι; Μια ολόκληρη πόλη χωρίς γήπεδο, ευτυχώς που τα έργα για το νέο γήπεδο προχωρούν και για αυτό είμαστε βέβαιοι αφού καθημερινά περνάμε από εκεί.

Παραμονές λοιπόν της πρεμιέρας και τσακ πάλι πρόβλημα με το Τσίρειο. Ποιο είναι το πρόβλημα; “Το Τσίρειο δεν υπέβαλε αίτηση και δεν είχαμε χρόνο να εξετάσουμε τον φάκελο”, τάδε έφη ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης των σταδίων, Γιώργος Καράς σε σημερινές(21/8) του δηλώσεις τις οποίες παραθέτουμε σε προηγούμενο μας άρθρο.

Και ρωτάμε εμείς οι αφελείς… Κύριε Λάμπρου, πρόεδρε του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣΟ, γιατί δεν στείλατε την αίτηση, γιατί δεν την υποβάλλατε στην επιτροπή; Τόσο εσείς όσο και το συμβούλιο σας που ψηφιστήκατε μεταξύ σας τι κάνετε;

Μήπως ήσασταν σε καμιά εκδρομούλα κύριε Λάμπρου, με κάποιο σύλλογο ηλικιωμένων ή πήγατε σε κανένα προσκύνημα και δεν είχατε χρόνο; Χρόνο όμως είχατε για τις διεργασίες εκλογής σας!!!

Καιρός να μας αδειάσετε τη γωνιά, να ασχοληθείτε με κάτι άλλο και να αφήσετε νέους ανθρώπους να κάνουν κουμάντο. Χάσατε κονδύλια από την κυβέρνηση, το ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου του νέου γηπέδου, κωλυσιεργείτε συνεχώς σε αποφάσεις κρίσιμες για το ποδόσφαιρο της Λεμεσού!

Υ.Γ: Ρίξετε και λίγο φως στο Τσίρειο να βλέπουν οι ποδοσφαιριστές όταν αγωνίζονται αλλά και ο φίλαθλος κόσμος που έρχεται να τους δει. Για να μην το ξεχάσουμε φτιάξτε και καμιά τουαλέτα!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy