Ο “Λέβα” έκανε τη διαφορά

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να συμμετέχει και στα τέσσερα γκολ, η Μπάγερν σάρωσε ξανά την Τσέλσι, αυτήν τη φορά με 4-1 στην «Αλιάνζ Αρίνα» και προκρίθηκε πανηγυρικά στο φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερν σάρωσε με 4-1 την Τσέλσι στην «Αλιάνζ Αρίνα» στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και, σε συνδυασμό με το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Λονδίνο, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Οι δυο ομάδες μπήκαν χαλαρά, αφού δεν υπήρχε άγχος και δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν με πιο σημαντική του Αλάμπα στο 2’. Έτσι, στο 10’ ο Καμπαγέρο ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή και το καταφανέστατο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Πολωνός στράικερ. Στο 24’, ο Λεβαντόφσκι έδωσε στον Πέρισιτς και ο Κροάτης δεξιά μέσα στην περιοχή πλάσαρε τον Καμπαγέρο και έκανε το 2.-0.

Στο 26’, ο Εμερσον έχασε σημαντική ευκαιρία για τους «μπλε» και στο 28’ ακυρώθηκε γκολ του Χάντσον-Οντόι ως οφσάιντ. Τελικά, η Τσέλσι κατάφερε να μειώσει με τον Ειμπραχαμ στο 44’ μετά από συνδυασμό με τον Εμερσον.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, έχοντας απέναντί της τον Νόιερ , που επενέβη όποτε χρειάστηκε για την Μπάγερν. Μετά το 60’, όμως, ο Λεβαντόφσκι πήρε την κατάσταση ξανά στα χέρια του επιθετικά και δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για την Μπάγερν, έχοντας συμπαραστάτη τον Τιαγκο Αλκάνταρα.

Στο 76’, ο Λεβαντόφσκι έδωσε στον Τολισό και αυτός μέσα στην περιοχή με δυνατό σουτ έκανε το 3-1. Το ματς είχε «ανοίξει» εκατέρωθεν και στο 84’ η συστημένη σέντρα του Οντριοθόλα έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Λεβαντόφσκι, που έκανε με εντυπωσιακό τρόπο το 4-1.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy