ΕΓΚΛΗΜΑ αν δοθεί δανεικός!

Στο πρώτο φιλικό του Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση, ο Πέτρος Ψύχας έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και μάλιστα πολύ καλά, ως μέλος του ρόστερ του φετινού Απόλλωνα.

Μακριά από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες χρονιές ο Ψύχας θα είναι ένα σημαντικό “γρανάζι” στα σχέδια του Σωφρόνη Αυγουστή. Τα παιχνίδια φέτος θα είναι πάρα πολλά και με τις αλλαγές να είναι πέντε μπορεί άνετα ο Ψύχας να ανταποκριθεί. ‘Άλλωστε το έδειξε με το καλημέρα που με περίσσια άνεση αλλά και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά αγωνιζόταν στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Στην περίπτωση που δοθεί δανεικός όπως οι πληροφορίες αναφέρουν, στην ομάδα της Καρμιώτισσας και αν η ομάδα των Πολεμιδιών δεν καταφέρει να σωθεί στον πρώτο γύρο τότε θα παραμείνει και πάλι σε απραξία από τον Φεβρουάριο. Κατά την προσωπική μας άποψη μπορεί άνετα να παλέψει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα αλλά και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Καλό είναι να δοθούν οι ευκαιρίες σε όλους τους νεαρούς και όχι μόνο στον Ψύχα για να δείξουν τι αξίζουν, αφού η φετινή χρονιά δίνει την ευκαιρία, καθότι δύσκολη και μεγάλη σε αγώνες και υποχρεώσεις. Ας μην γίνονται τα ίδια λάθη με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές των “γαλάζιων”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy